søndag den 2. august 2009

New Orleans School of cooking.

I New Orleans handler det om 3 ting. Maden, musikken og historien.
Derfor har de her naturligvis også en cooking school, hvor turisterne
kan lære lidt om maden og historien. Musikken må man så gå i
Bourbon street efter! Det var alletiders. I tre timer viste Ms. Pat os
hvordan man laver gumbo, jambalaya, bread pudding og pralines. Alt i
mens hun fortalte historier om området, og de forskellige mennesker
der bor der. Ms. Pat laver mad efter gammel skole og smør, palmin og
sødmælk blev rundhåndet brugt. Da der blev fyldt smeltet smør på
formen med brødbudding, begyndte nogen at mumle noget om kalorier. Det
slog dog ikke lige damen ud af kurs. Hun mindede folk om at de var
ferie, og sendte så kurve med varme bisquits og kander med molasse
rundt. Maden smagte fantastisk og der blev serveret øl eller root beer
(noget rædselsfuldt stads), fra et lokalt bryggeri til. En super god
oplevelse som man bør give sig selv om ikke andet, så for madens
skyld. En rigtig god frokost.

Ingen kommentarer: