lørdag den 18. juli 2009

G's Country Kitchen.

Så er vi vel ankommet til Huntsville, Alabama og efter at være
checket ind på vores hotel var vi så småt ved at være klar til lidt
aftensmad. Stor udfordring, for på den ene side vil vi jo gerne opleve
noget lokal (mad)kultur i stedet for de sædvanlige kæder, men på den
anden side skal man jo også være lidt forsigtig. Ikke mindst herovre
hvor der er lige så mange skudepisoder på en enkelt dag som der er
på et helt år i København. Vi kan godt mærke, at vi er kommet
rigtigt "down south", for her er mange sorte og rigtigt mange fattige
kvarterer. Store dele af byen ser ærlig talt noget skummel ud.
Nå, men vi bestemte os for at tage chancen med noget lokalt og efter
en times research på Google var valget mere eller mindre faldet på
G's Country Kitchen. En lørdag aften kl. 19 skal man ikke gå ud og
spise i Virginia Beach uden en bordreservation, med mindre man er klar
til at vente en time på bordet, så jeg tænkte, at jeg lige ville
ringe først. Mange steder herovre tager de simpelt hen ikke
reservationer, men som minimum har de ofte "call ahead seating", så
man ikke skal vente så længe.
Pigen i telefonen lød noget befippet, da jeg spurgte til reservation
eller ahead. Det havde de ikke, men vi kunne bare komme. Det viste sig
at have en naturlig forklaring, for restauranten lå midt i et
halvskummelt stripmall (lille butikstorv) og havde tonede ruder, så
man ikke rigtigt kunne se ind. Så var gode dyr rådne. Nok skal man
være forsigtig, men man skal jo også være lidt forsigtig med sine
fordomme, og stedet havde trods alt modtaget fremragende review på
Google. Nå, men vi holder der og lurer med pigerne i hvide bukser og
pæne sko, og ligegyldigt hvad er det i hvert fald ret tydeligt, at vi
ikke hører hjemme der. Rikke foreslår, at vi lige kan holde lidt og
danne os et indtryk af, hvem som kommer og går, og vi er faktisk ved
at, tabe modet, for hun har dårlig talt ud, før der kommer en sort
rapper-type ud. Well, en beslutning skal jo til, så jeg blev sendt ind
som spejder under påskud af at undersøge, om der var ledige borde.
Det var der, og faktisk var stedet pænt, men blot i en fattig del af
USA og så derfor anderledes ud, end vi er vant til. Det var en sort
familie, som drev stedet, og de var alle tiders og viste sig at lave
fantastisk mad. Vi fik meat loaf (farsbrød) med kartoffelmos, sovs,
corn bread og ocra (nærmest en lille squash), som er typisk mad for
området. Vi spiste så meget, at vi var ved at revne, og da vi gik var
det med håndtegn og omfavnelser til farvel. Altsammen til $27 for os
alle fire..!! Det er altså konkurrencedygtig pris.

Ingen kommentarer: