Efter at have brugt formiddagen i Parthanon er eftermiddagen gået med
at drysse rundt inde i byen for at opleve stemningen i country
musikkens epicenter. Det blev til et længere besøg på Country Music
Museum & Hall of Fame samt en gåtur på Broadway, hvor de små listige
værtshuse med live musik ligger side om side med BBQ snasker. Faktisk
blev frokosten indtaget på byens mest besøgte: Jack's BBQ, hvor
menuen stod på pulled pork med baked beans, cole slaw og corn bread.
Pulled pork laves ved at ryge/grille grisestege i 6-8 timer, hvorefter
det "rives" i stykker og pladres godt til i krydrede grill saucer. Det
smager VILDT godt, og det bliver ikke mere "southern style".
Det er i øvrigt en pudsig oplevelse, som det kan ses på billedet, at
den gamle bykerne er bevaret (og derfor også ret hærget), og så er
skyskraberne i stål og glas skudt op uden om.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar