Vi var ude og spise på japansk restaurant forleden, og det skulle vise sig at være noget af en oplevelse. Desværre uden kamera, så der er ingen billeder til at krydre fortællingen med.
På restauranten blev vi bænket rundt om en stor stegeplade, hvor vores egen personlige kok tilberedte maden for os. Han startede med at lave et stort bål på stegepladen for at desinficere, og så kastede han ellers rundt med både knive og madvarer, så det så ganske imponerende ud. Fx jonglerede han længe med et æg, inden han lod det falde ned over æggen på sin kniv, så det gik i stykker, og han kunne lave røræg. Han pillede også et stort løg i stykker og stablede ringene sådan, at de formede en kegle på pladen. Så fyldte han det med noget, der kunne brænde og tændte ild, så der stod en meter høj stikflamme op af. "Vulkanen" hed det.
Til sidst havde han gemt nogle rejer, som han kastede til os, og som vi så skulle gribe med munden.
Alt i alt en ganske overvældende oplevelse, og maden smagte herligt.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar